Föredrag för kunskap och inspiration

Posted by | December 04, 2014 | Nyheter | No Comments

DSC08406lyckokryssning 201514569858533_ee1ed0a699_kDSC08454

Yvonne Lin och Anatoli Grigorenko håller föredrag för kunskapsbildning och inspiration. Under hösten har det varit flera föredrag om Ortorexi – fixering vid nyttiga livsmedel och överdriven träning. De båda mötte upp med Steven Bratman, grundare av termen Ortorexi och den norska expertisen på området för att stärka samverkan för de drabbades bästa. Ylab har behandlat ortorektiker sedan femton år tillbaka och har även skrivit boken Ortorexi som givits ut av SISU – idrottsrörelsens förlag. Om du känner de som inte kan äta “onyttiga livsmedel” eller hoppa över en träning utan att må dåligt – tveka inte att ta kontakt med Ylab. Läs mer www.ortorexi.nu

Stockholm Stad var en av de träningsanläggningsansvariga organisationer som fick lyssna och lära om Ortorexi under hösten. Flera tränare och gruppträningsinstruktörer kände igen fenomenet. Annars har det varit andra ämnen på tapeten. Yvonne föreläste i veckan för Rotary om hälsa och åldrande och VD Stödet om potential och prestation. Vill ditt företag ha föredrag så är det bara att mejla till yvonne.lin@ylab.com för mer information.