Tai Chi & Qigong

Anmäl dig här

"Superbra kurs! Många skulle ha stor nytta av denna kurs."

− Anna

"Teori och praktik varvat var nödvändigt. Mycket "

− FD elitskidåkare/sjukgymnast

"Mycket bra och trevlig kurs. Tack så mycket!"

− Sjukgymnast

Tai Chi & Qigong utbildning

Harmoni, helhet och en härlig upplevelse är vad vi erbjuder dig som går vår utbildning i Tai Chi och Qigong. Utbildningen är främst till för dig som vill prova på hur andning, medvetande och kroppskontroll kan utmynna i ett välgörande energiflöde. Du lär dig hur man fyller på med energi och bromsar stress och oro i tillägg till fantastiska ultrarapida övningar med poetiskt klingande namn. 


Den här utbildningen passar dig som arbetar med motion, fysioterapi, elitidrottare eller annat där du kan ha nytta av att lära dig om aktiv avspänning. Den är även till för dig som vill lära dig att njuta av långsamhet, långt bort från vardagens jäkt och bekymmer. Den holistiska österländska grunden för all träning; andning, medvetande och kroppsrörelse är en grundbult i utbildningen. Vi jämför västerländsk med österländsk filosofi, vi jämför den västerländska respektive österländska synen på andning och inte minst så lär du dig övningar från qigong och tai chi som är lämpade för dina kunder.
TAI-54

Utbildningsinnehåll och kurstid

Del 1 går 28-30 november 2014. Del 2 går 28-30 januari 2015.

Sammanfattningsvis ingår: filosofi, träningslära, andningens mekanik och fysiologi, medvetandets vetenskap och empiri, rörelseanalys qigong och tai chi.
Kursen leds av Yvonne Lin, fd VM:1:a i Wushu/kung fu samt ordförande i Svenska Kung fu Wushuförbundet samt Hans Landeström, Tai chi lärare och leg psykolog.

Kommande kurser

Qigong 5-7 december 2014

Tai Chi 23-25 januari 2015

 

 

Starttid

28 nov 2014

Ansök senast

7 nov 2014

Kurskostnad

9 900 kr/hel utb
(inkl. moms)
5700 kr/enbart

tai chi el qigong

Finansiering

Finansiering kan
erhållas via
Human Finans.

Behörighetskrav

Öppen för alla
ANMÄL DIG HÄR

Vill du att vi
berättar mer?

Skriv gärna ditt namn,
e-postadress och
telefonnummer där
vi kan nå dig.